Babalar Günü İçin En Trend Hediye; Kol Saati

09 Haziran 2020 - Moda - Ensar B.

Babalar Günü için en trend hediye; kol saati. Babanıza, Babalar Günü’nde ‘Neden zahmet ettin?’ dedirtemeyecek bir hediye seçin! Hediye seçerken, seçenekler arasında kaybolmayıp doğru kol saatini seçebilmeniz için sizlere önerimiz; babanızın tarzına uygun bir kol saati. Babalar Günü’nde, kol saati seçiminizi kolaylaştırmak için hangi noktalara dikkat edebileceğiniz hakkında ipuçları vermek istedik.


Babalar Günü’nde alığınız her hediye özeldir ve değerlidir fakat özellikle babanız için saatin yeri başkadır. Bir de siz aldıysanız unutulmaz olacaktır. Babalar Günü’nde seçeceğiniz saatin hatırası kalır, saate her baktığında sizi hatırlar, eskimez ve modası geçmez. Kol saatleri, zamanı göstermesinin yanı sıra birer aksesuardır. Dünyada moda ve tasarım alanındaki değişimler, saat tasarımlarına da yansıyor. Büyük kasalı saatler her zaman trend. Babalar Günü’nde alacağınız saati seçerken, kendisinden de bir parçayı saatte bulabileceğinden emin olun.


Babalar Günü’nde En Uygun Saati Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?  

Babalar Günü’nde hediye seçerken babanızın kişilik özellikleri atlanmaması gereken en önemli unsurların başında gelir. Ciddi ve ağırbaşlı kişiliğe sahip biriyse alabileceğiniz hediyeler daha klasik, sportif ve rahat bir yaşam tarzı varsa daha spor, komik ve esprili kişilik özelliklerine sahipse eğlenceli ve biraz daha renkli modellere yönelebilirsiniz. Babalar Günü’nde seçeceğiniz hediyeyi unutulmaz ve etkileyici kılmak için anlamlı bir hediye olmasına özen göstermeli, her daim kullanabileceği bir saat hediye etmelisiniz. Nasıl saatlerden hoşlanabileceğini anlamak için daha önce kullandığı saat tiplerine bakıp tüyo alabilirsiniz. Burada önemli olan saat seçiminin kaliteli bir saat olması. Piyasada taklit olarak satılan saatler, cilde zarar verip, kalıcı etkilere sebep olabiliyor. 


Babalar Günü’nde seçeceğiniz saatin kasa derinliği, kasa çapı, kordon materyali ve kordon genişliği büyük önem taşımaktadır. Saatte modası geçmeyen tasarımlar işinizi kolaylaştırabilir. Bunlar daha çok çelik kasalı, safir camlı, deri kayışa sahip, siyah-kahverengi renklerinin hâkim olduğu saatlerdir. 

Babalar Günü’nde  ‘ne gerek vardı’ dedirtmeyecek bir hediye arıyorsanız Pacomarine’in birbirinden şık koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz. https://www.pacomarine.com.tr/Urunler  


Babalar Günü kol saatinizi seçerken dikkat edilmesi gereken altın değerinde bilgiler için ‘Erkek Kol Saati Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler’ yazımızı inceleyebilir, Babalar Günü’nde babanız için unutulmaz bir hediye seçimi gerçekleştirebilirsiniz!