2020 Yılı Erkek ve Kadın Trend Kol Saatleri

14 Mayıs 2020 - Moda - Ensar B.

2020 Yılı Erkek ve Kadın Trend Kol Saatleri'nde her yıl değişen dinamikler olduğu gibi, bu yıl da değişiyor. 2020 yılı bizlere yepyeni saat trendleri ve modellerini sunuyor. 2020 yılı mücevherlerin trend olduğu bir yıl ve tabi ki en önemli mücevher; saatler! Bazı insanlar kol saatlerini sadece işlevi için kullanırken bazı insanlar da tarzını tamamlayacak nadide bir parça olarak değerlendiriyor. Bu da saat trendlerinin sürekli değişmesini sağlayarak saat firmalarının bu değişimlere ayak uydurmasını zorunlu kılıyor. Kendi modasını yaratan kol saatleri bu yıl da birbirinden şık tasarımlarıyla zamana meydan okuyor. İşte 2020’nin trend kol saatleri!


Klasik Kol Saatleri

Her yıl olduğu gibi bu yılda da klasik saatler trend! Şık görünmek isteyenlerin tercihi klasik saatler stilinize sofistike bir son dokunuş yapıyor. Klasik saatler ister klasik bir tasarıma, isterse modern dokunuşlara sahip olsunlar, her giydiğinizde görünümünüzü bir sonraki seviyeye taşıyorlar. 2020’nin trendlerine uymakla beraber uzun yıllar modası geçmesin, yatırımlık olsun diyorsanız bu modeller tam size göre


Küçük Kadranlı Kol Saatleri

Saat sektörünün gözdesi büyük kadranlı saat trendi bu yıl yerini zarafetin temsilcisi küçük kadranlı saat trendine bırakıyor. Tercih edilen kasa çapı erkek saatlerinde mütavizi bir eğilim göstererek 38 – 42 mm arasında seyrediyor. Özellikle bu dönemde hemen her tasarımcı küçük kasa saat modeli tasarımlarına ağırlık veriyor. Kasa çaplarında meydana gelen bu küçülme eğilimi unisex saatlerin de önünü açıyor. Küçük ellere ve ince bileklere sahipseniz bu tercihinizi bu modellerden yana kullanmalısınız.


Fonksiyonlu Kol Saatleri

Mekanizma yenilikleri 2020’de de revaçta! Saat, dakika ve saniye cinsinden zamanı takip etmemize yarayan kol saatleri ek fonksiyonlarla zenginleştirilince daha tercih edilir hale geliyor. Takvim ve alarm gibi aktif fonksiyonlara sahip kol saatleri 2020 yılının da trendleri arasında.


Renkli Kadranlı Kol Saatleri

2020’nin trend rengi seçilen mavi, saat modasında da ilk sırada yerini alıyor. Beyaz veya siyah çeşitler kadar geleneksel görünmekle birlikte, saat modasının olmazsa olmaz parçası haline geliyor. Derin bir okyanus tonu veya parlak bir kraliyet mavisi.. Bu saatler farklı ve erkeksi renkleri sayesinde sık tercih ediliyor. Ofiste bir takım elbiseyi tamamlayacak kadar sofistike ancak hafta sonu kot pantolonla uyum sağlayacak kadar şık ve çağdaş. En az mavi tonları kadar yeşil de bu yılın favori kadran renkleri arasında yer alıyor. Mavi ve yeşilin ardından kadranlarda boy gösteren somon rengi de 2020 saat modasında trend renkler arasında.


İnce Kordonlu Kol Saatleri

Zincirler ve kalın halka küpeler aksesuar dünyasında popülerliğini sürdürürken zarif saatler bilekler için aynı derecede popüler oluyor. 2020’de kol saati trendleri minimalist tasarımlara doğru şekil alıyor. Kalın kordonlu saatler yerini ince kordonlu estetik saatlere bırakıyor.


Askeri Kol Saatleri

2020’nin trendi pratik ve atletik askeri saatler, sağlamlığıyla da en zorlu koşullara dayanıyor. Hepimiz farklı duruşu, estetiği, özellikleri ve dayanıklılığı nedeniyle koleksiyonumuza askeri tasarımlara sahip bir kol saati mutlaka eklemeliyiz.

Tüm saatler eşit değildir. Etkileyici işçiliği şık bir estetikle birleştiren saatler, basit aksesuarlardan çok daha fazlasıdır; her zaman trend, giyilebilir sanat eserleri! Yıllar boyunca modaya uyum sağlayacak işlevsel bir saat arıyorsanız, dünyanın en fazla çeşidine sahip Pacomarine, yenilikçi tasarımlara sahip koleksiyonlarını kesinlikle incelemelisiniz. 

https://pacomarine.com.tr/Urunler